Sigueu benvinguts a l’escola Sagrats Cors de Torelló

Us volem presentar un projecte d’escola, nascut fa més de 75 anys, que conserva la voluntat de formar persones en el sentit més ampli del terme.

Som una escola oberta i innovadora que respon a les demandes i exigències d’un món canviant i globalitzat. El caràcter propi del nostre centre ens proporciona uns trets d’identitat que transmetem als alumnes, posant l’accent en l’educació sobre tres pilars bàsics.

Una formació acadèmica en que prevalguin les estratègies de construcció del coneixement i i l’esforç. El nostre objectiu és aconseguir que els alumnes es trobin bé a l’escola i progressin en els seus aprenentatges. Els acompanyem fins a 4t d’ESO i els orientem perquè triïn el que millor s’adapta a la seva personalitat per tal que esdevinguin persones formades i responsables.

Una formació humana que els eduqui en el respecte vers ells mateixos, el respecte cap als altres i el respecte al medi on viuen; que ajudi a fer persones compromeses, actives i sensibles a les altres realitats que els envolten.

I una formació cultural que els faci partícips d’un projecte de societat i de país, on la música, les arts, les tradicions, la llengua, la ciència, etc., hi tenen un paper molt important.

L’escola compta amb un equip estable cohesionat i coordinat compromès en oferir una educació coherent i de qualitat. Volem ajudar les nostres famílies a fer del procés d’educació dels seus fills un camí ple de reptes, d’emocions i d’experiències que els facin créixer feliços i competents per fer front amb plenitud al futur que aniran construint.

 

ESCOLA SAGRATS CORS TORELLÓ - c/ Puig d'Assalit, 32 - Tel. 93 859 04 90